LUNCHROOM DE KATTERUG

LUNCHROOM DE KATTERUG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 100 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lunchroom de Katterug. Meer weten? Ontdek meer

1 apr 2022 om 14:31 Ik had een vissoep besteld omdat ik hem een paar keer op het terras gegeten heb ik kreeg hem thuis in een klein bakje hij was lauw en er zat bijna geen vis in terwijl de prijs hetzelfde was
11 mrt 2022 om 14:23 20 minuten te laat, broodjes waren schraal en de friet was koud. Alles lag door de tas heen. Was nog niet de helft waard…
20 feb 2022 om 17:26 Mayonaise was vergeten en heel t broodje kip lag helemaal door elkaar. Was niet netjes. Het was wel lekker eten, in de zaak zelf is wel altijd alles heel netjes, dus waarschijnlijk heeft de bezorger hier ook een rol in gespeeld.
14 feb 2022 om 15:08 Matig en heel erg duur
5 feb 2022 om 22:41 Heerlijke lunch ontvangen en was er lekker snel! Toppie!
7 dec 2021 om 15:53 Heerlijk gegeten
6 dec 2021 om 12:42 Vertrouwd lekker
7 nov 2021 om 17:26 Weer zoals vertrouwd kei lekker om je vingers er ook bij op te eten .mijn complimenten
6 nov 2021 om 10:46 Nog nooit tegen gevallen dus blijf er graag bestellen!
1 nov 2021 om 18:23 Eten was lekker.
19 okt 2021 om 23:24 Door alle drukte en stress kan er wel is iets mis gaan in de horeca.. enige wat je de medemens kan vragen is om begrip te hebben voor de situatie hoe HANGRY je ook bent. HET ETEN MAAKT ALLES GOED!! Zo lekker geluncht! Zou zo weer opnieuw bestellen
8 okt 2021 om 14:07 Eten was heerlijk, bezorging was meer dan een uur telaat! Lag aan thuisbezorgd en niet aan het restaurant. Restaurant heeft ons zelf nog een aanbieding gedaan terwijl ze er zelf niets aan konden doen Top service! Thuisbezorgd 2 keer besteld en 2 keer mis.