LUNCHROOM DE KATTERUG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 118 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lunchroom de Katterug. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 14:02 Snelle bezorging en erg lekker! Het probleem was alleen dat bij het broodje burata bleek ook rauwe ham te zitten. Iets wat je toch wel graag wilt weten wanneer je vegetarisch bent of zwanger.
6 feb 2024 om 16:42 Supersnelle bezorging! En overheerlijk! Ga echt vaker bestellen.
6 okt 2023 om 19:44 Koud en weinig
21 sep 2023 om 10:00 Was heerlijk was voor mij de 1ste keer dat ik bij jullie bestelt had Voor herhaling vatbaar
8 sep 2023 om 15:19 Top!!
3 jul 2023 om 23:19 Het smaakte allemaal heerlijk maar het was wel wat weinig voor die prijs!
29 apr 2023 om 10:30 Ik had het Runderhamburgermenu, Flinke en vooral lekkere hamburger , ruim voorzien van salade
22 mrt 2023 om 7:28 Was opzich wel lekker maar de friet viel een beetje tegen en bij het broodje zalm ontbrak het eitje dus dat was jammer :(
7 feb 2023 om 13:49 Super goed verpakt. Erg tevreden. Was heerlijk!
5 feb 2023 om 15:32 Op zich geen slecht eten, maar qua prijs kwantiteit is t niet goed Voor €7,- n klein bakje soep waarvan de helft maar gevuld was en er zat ook het brood niet bij… Jammer!
6 jan 2023 om 16:52 Je krijgt als je besteld niet de dingen die je krijgt als je komt eten erg. Jammer en dan is het online zelf duurder dan in het restaurant Jammer
29 sep 2022 om 17:18 Het eten kwam snel maar ik vroeg zonder ei, helaas met ei gekregen. Beetje koude friet