LUNCHROOM DE KATTERUG

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 105 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lunchroom de Katterug. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 17:18 Het eten kwam snel maar ik vroeg zonder ei, helaas met ei gekregen. Beetje koude friet
15 aug 2022 om 15:09 Gelukkig had ik zelf extra mayonaise besteld want de mosterd mayonaise zat er niet bij (brood met kroketten) Ook zou een beetje garnering niet misstaan. Erg kale boel nu
12 aug 2022 om 21:04 Lekker en rijkelijk belegd, jammer dat ze geen stokbroodjes hebben
27 jun 2022 om 14:47 Super snel en goed eten
22 mei 2022 om 14:59 Heerlijk gegeten
1 apr 2022 om 14:31 Ik had een vissoep besteld omdat ik hem een paar keer op het terras gegeten heb ik kreeg hem thuis in een klein bakje hij was lauw en er zat bijna geen vis in terwijl de prijs hetzelfde was
11 mrt 2022 om 14:23 20 minuten te laat, broodjes waren schraal en de friet was koud. Alles lag door de tas heen. Was nog niet de helft waard…
20 feb 2022 om 17:26 Mayonaise was vergeten en heel t broodje kip lag helemaal door elkaar. Was niet netjes. Het was wel lekker eten, in de zaak zelf is wel altijd alles heel netjes, dus waarschijnlijk heeft de bezorger hier ook een rol in gespeeld.
14 feb 2022 om 15:08 Matig en heel erg duur
5 feb 2022 om 22:41 Heerlijke lunch ontvangen en was er lekker snel! Toppie!
7 dec 2021 om 15:53 Heerlijk gegeten
6 dec 2021 om 12:42 Vertrouwd lekker